FD

Corporate portretfotografie in buitenland: CEO Maersk

Phenster verzorgt voor het FD en andere opdrachtgevers portretten in het buitenland van CEO's, ondernemers en creatieven waaronder de CEO van containergigant Maersk: Nils. S. Andersen.

**Recente Locaties**
- Antwerpen - Dubai - Hong Kong - Kopenhagen - Londen - Rio de Janeiro - San Sebastian - Santa Fe
**Voordelen voor de opdrachtgever**
- Phenster neemt werk uit handen - Phenster spreekt fotografentaal - Phenster is het vaste aanspreekpunt - Phenster stuurt één factuur voor meerdere opdrachten
**Hoe gaan we te werk?**
Door het stellen van de **juiste vragen** achterhaalt Phenster wat de opdrachtgever voor ogen heeft. Vervolgens worden **bestaande portretten geanalyseerd**. Daarna wordt er een **briefing** gemaakt voor de fotograaf. Voor het boeken van de juiste fotograaf wordt het wereldwijde netwerk van Phenster ingeschakeld met **ervaring in 62 landen**. De opdrachtgever ontvangt een voorstel met **keuze uit meerdere fotografen en tarieven**. De **briefing wordt met de fotograaf besproken** en de opdrachtgever wordt op de hoogte gehouden van de voortgang en oplevering. Als laatste stap controleert Phenster de gemaakte foto's en levert de foto's via een privé-beeldbank aan de opdrachtgever.

klant:
FD - het Financieele Dagblad

opdracht:
CEO Maersk

locatie:
Kopenhagen, Denemarken

tags:
portret, Maersk, Denemarken, Kopenhagen, zakelijk portret, corporate portret

jaar:
2014