Reynaers

Niks aan het toeval overlaten om het beste resultaat te krijgen

CEO in een Mannenwereld
Martine Reynaers is CEO van Reynaers Aluminium: wereldwijde marktleider op het gebied van aluminium toepassingen. Ze is een vrouw aan de top in een mannenwereld waarbij foto's passen die zowel zakelijk als menselijk overkomen.

Fotografenvoorstel
Phenster zocht op verzoek van Reynaers en A10 Publishers naar fotografen die pasten bij de eisen en die er om bekend staan personen voor de lens op hun gemak te stellen. Phenster selecteerde uiteindelijk drie zeer getalenteerde fotografen en onderbouwde waarom deze fotografen in aanmerking kwamen voor deze portretopdracht. Uit dit voorstel is Jens Mollenvanger gekozen.

Voorbezoek
Om niks aan het toeval over te laten heeft er een voorbezoek plaatsgevonden waarbij de locaties binnen en buiten het pand bepaald werden.

Styling en visagie
Styling en visagie zijn bij zakelijke portretshoots van groot belang. We zien nog te vaak topbestuurders in te grote pakken op foto's terug waar ook van afstraalt dat ze maximaal vijf minuten de tijd hebben genomen te poseren. Het haar is nog half in de war, de wallen van een drukke werkweek met weinig slaap zijn nog zichtbaar.

In een keer goed
Het investeren in het totaalpakket van een goede fotograaf, het juiste licht, een passende omgeving gecombineerd met visagie en styling brengt het eindresultaat naar een veel hoger niveau. Het grootste voordeel voor de CEO is dat als het goed gedaan wordt, de foto's minimaal twee jaar meegaan en de uitstraling klopt bij de persoon / leiderschapsstijl.

client:
Reynaers Aluminium

opdracht:
top CEO in beeld

fotograaf:
Jens Mollenvanger

locatie:
Belgiƫ

Meer weten over deze case van Reynaers ?
Mail of bel Phenster op: T. +31 (0)20 26 11 487

gerelateerde cases